GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φτερά έκανε το χρηματοκιβώτιο εταιρίας εμπορίου καφέ στην Παιανία

Αφού εξάντλησαν τους στόχους σε Δυτική Αττική και στα όρια Αττικοβοιωτίας, η  συμμορία που ληστεύει μεγάλες επιχειρήσεις και εργοστάσ...


Αφού εξάντλησαν τους στόχους σε Δυτική Αττική και στα όρια Αττικοβοιωτίας, η  συμμορία που ληστεύει μεγάλες επιχειρήσεις και εργοστάσια, χτύπησε τα ξημερώματα στα Μεσόγεια.

Οι ληστές των χρηματοκιβωτίων αυτή τη φορά μπήκαν στις εγκαταστάσεις πολύ γνωστής εταιρείας εμπορίου καφέ Illy και –ακινητοποίησαν τους τρεις νυχτοφύλακες - στη συνέχεια εισήλθαν στα γραφεία και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. 

Αμέσως μετά, φόρτωσαν τα κλοπιμαία στο κλεμμένο από χθες αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν και το οποίο το είχαν αφαιρέσει από την περιοχή του Γέρακα, έκλεψαν και το αυτοκίνητο του ενός φύλακα και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί εντόπισαν καμένο, λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα, το κλεμμένο αυτοκίνητο από την περιοχή του Γέρακα. Οι δράστες εξακολουθούν να παραμένουν άφαντοι και ασύλληπτοι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση