GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Στην τελική ευθεία η αξιολόγηση

«Τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις, έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία», εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. ...


«Τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις, έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία», εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Την απάντηση αυτή έδωσε στο ερώτημα, πότε θα κλείσει η αξιολόγηση, σε συνέντευξη που είναι σε εξέλιξη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Χθες, 1η του μήνα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αποχωρώντας από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, έκανε λόγο για κλείσιμο της αξιολόγησης μέσα στον Απρίλιο.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσον θα υπάρξει συμφωνία εντός του μηνός, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Ναι, θα έχουμε, αλλά ό,τι και να σας πω είναι Πρωταπριλιά, ό,τι και να σας πω δεν θα με πιστέψετε».

Τα μέλη της ΠΓ ενημερώθηκαν από τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και Ενέργειας-Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση.

Όλα πήγαν πολύ καλά είπε, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Όχι απλώς καλά, άριστα, δήλωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, Συμφωνήσαμε σε όλα, ανέφερε ο βουλευτής Νίκος Φίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση