GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ για τον τελικό Κυπέλλου

Σε εργοτάξιο θα μετατραπεί μέχρι την ημέρα τέλεσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου ...


Σε εργοτάξιο θα μετατραπεί μέχρι την ημέρα τέλεσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για να διασφαλιστούν πρωτίστως τα μέτρα ασφαλείας τα οποία για το επίπεδο του αγώνα και με βάση τη νομοθεσία είναι ιδιαιτέρως αυστηρά. Παραμένει άγνωστο με ποιο τρόπο παρακάμφθηκε το μείζον θέμα ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης, κάτι για το οποίο φαίνεται πως θα δοθεί προσωρινή λύση από την αρμόδια Αποκεντρωμένη Διοίκησης Θεσσαλίας & Στ.Ελλάδας.

Τα μέτρα ασφάλειας που θα ληφθούν περιλαμβάνουν και την ισχυρή αστυνομική παρουσία, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr θα περιλαμβάνει την παρουσία εκατοντάδων αστυνομικών και ισχυρής δύναμης ΜΑΤ με δεκάδες διμοιρίες απ΄όλη την Ελλάδα! Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σημερινή σύσκεψη που έγινε στο Πανθεσαλικό συμμετείχε ο Δήμαρχος Βόλου Θάνος Θεοδώρου, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού της ΕΠΟ Ζήσης Βρύζας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γιάννης Τόλιας, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ν.Ιωνίας Θανάσης Καλαμπόκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Περικλής Λασκαράκης, ο υπεύθυνος εγκατάστασης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Τάσος Μιλάνος και εκπρόσωποι των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζήσης Βρύζας είχε αρκετές ενστάσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το στάδιο και έδωσε εντολή να λυθούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, δεδομένου ότι η συντήρηση δεν ήταν και η καλύτερη τα τελευταία χρόνια. Σε ότι αφορά ωστόσο τον αγωνιστικό χώρο, παρά την χρήση του γηπέδου από τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι σε άριστη κατάσταση. Σε αγώνα δρόμου θα επιδοθεί η ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει τη φύλαξή του σταδίου και η οποία από σήμερα κιόλας ξεκίνησε την εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης με κάμερες, προκειμένου να ελέγχονται οι χώροι που προβλέπεται.

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη τα εισιτήρια που θα διατεθούν σε κάθε ομάδα θα φθάσουν τα 9.000 και αυτό προκειμένου να υπάρχουν κενά όπου θα τοποθετηθούν διμοιρίες των ΜΑΤ για να αποκλειστεί οποιαδήποτε επαφή μεταξύ οπαδών των δύο αντίπαλων ομάδων. Θα προηγηθεί βέβαια, με την έλευσή τους στο Βόλο, προέλεγχος των οργανωμένων φιλάθλων, οι οποίοι θα υποβληθούν σε εξονυχιστικό έλεγχο σε δύο σημεία της πόλης από βορά και από νότο.
Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες για την εφαρμογή των μέτρων τάξης, θα γίνουν επίσημα γνωστές από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας τις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση