GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η επίθεση των ΗΠΑ εξυπηρετεί τους σκοπούς των τρομοκρατών"

Την εκτίμηση ότι δεν πρέπει να υπάρχουν “μεγάλες ανθρώπινες απώλειες” από την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ κατά αεροπορικής βάσης στη Συ...


Την εκτίμηση ότι δεν πρέπει να υπάρχουν “μεγάλες ανθρώπινες απώλειες” από την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ κατά αεροπορικής βάσης στη Συρία, εξέφρασε ο κυβερνήτης της επαρχίας Χομς.

Κατά την εκτίμηση του Ταλάλ Μπαραζί “υπάρχουν υλικές καταστροφές.”

Η αμερικανική πυραυλική επίθεση κατά στρατιωτικών στόχων στη Συρία, εξυπηρετεί τους σκοπούς των “ένοπλων τρομοκρατικών ομάδων,” αλλά και του Ισλαμικού Κράτους δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Χομς, στη Συρία.

“Η ηγεσία της Συρίας, αλλά και η πολιτική της, δε θα αλλάξουν,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνήτης της Χομς, Ταλάλ Μπαραζί στη διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης του στην κρατική τηλεόραση. “Η πολεμική αυτή ενέργεια δεν ήταν η πρώτη και ούτε πιστεύω ότι θα είναι η τελευταία,” πρόσθεσε.

Eθνική Συμμαχία: Ελπίζουμε ότι πυραυλικές επιδρομές θα συνεχιστούν

H Εθνική Συμμαχία της Συρίας ελπίζει ότι οι πυραυλικές επιδρομές κατά της Συρίας θα συνεχιστούν, προκειμένου να σταματήσουν οι αεροπορικές επιδρομές της συριακής κυβέρνησης, αλλά και “η χρήση διεθνώς απαγορευμένων όπλων,” σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της οργάνωσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση