GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δυνατή σχέση αγάπης του Τομ Χανκς και της Ρίτας Γουίλσον

Ο Τομ Χανκς και η γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον - ένα από τα μακρβιότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ - ετοιμάζονται να γιορτάσ...


Ο Τομ Χανκς και η γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον - ένα από τα μακρβιότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ - ετοιμάζονται να γιορτάσουν την 29η επέτειο του γάμου τους.
Το love story του ζευγαριού επισημοποιήθηκε το 1988, με τον γάμο τους. Οι δυό τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The Volunteers" ("Εθελοντές") και απέκτησαν δύο γιους, τον Τσέστερ Μάρλον και τον Τρούμαν Θίοντορ.
Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον - σήμερα 60 ετών και οι δύο- πέρασαν μαζί πολλές δοκιμασίες από τις οποίες βγήκαν πιο δεμένοι και πιο δυνατοί.
- Η ηθοποιός εκδήλωσε καρκίνο του μαστού και το 2015 υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Time" η Γουίλσον είχε δηλώσει: "Ποιος θα το πίστευε ότι αυτό θα μας συνέβαινε; Αλλά είχα τόσο συγκινηθεί και εκπλαγεί από το πόσο πολύ με πρόσεχε" ο Τομ.
- Δύο χρόνια νωρίτερα, ο σύζυγός της είχε αποκαλύψει ότι είναι διαβητικός.
- Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο καρκίνος θα τάραζε την οικογενειακή ζωή του αστέρα του Χόλιγουντ. Ο Χανκς είχε έναν πρώτο γάμο, από το 1978 ως το 1987, με την ηθοποιό Σαμάνθα Λούις με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Η Λούις πέθανε από καρκίνο των οστών στις αρχές του 2000.
Το ζευγάρι, πιο αγαπημένο από ποτέ, εμφανίστηκε απαστράπτον πάνω στο κόκκινο χαλί τουστο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα, με αφορμή την αβάν-πρεμιέρ στη Νέα Υόρκη της τελευταίας ταινίας του ηθοποιού "The Circle".
Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τα σχέδιά του για την επέτειο, ο Τομ Χανκς απάντησε σε χιουμοριστικό τόνο: "Έχουμε μεγάλα σχέδια, πολύ μυστικά, να αναφλέξουμε τον κόσμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση