GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φωτογραφία της φρίκης στη Συρία που συγκλόνισε τον κόσμο

Μια φωτογραφία «γροθιά στο στομάχι» από τη Συρία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζει. Συντετριμμένος ο πατέρας δύο δίδυμων μω...


Μια φωτογραφία «γροθιά στο στομάχι» από τη Συρία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζει. Συντετριμμένος ο πατέρας δύο δίδυμων μωρών, κρατάει στην αγκαλιά του τα δύο νεκρά παιδιά του μετά την επίθεση με χημικά στη Συρία.
O Αμπντουλ χαμίντ αλ Γιούσεφδεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κρατώντας τον μόλις εννέα μηνών Αχμάντ και την Άγια που βρήκαν φριχτό θάνατο στην αποτρόπαια επίθεση με χημικά στο Χαν Σεϊχούν της επαρχίας Ιντλίμπ στη Συρία, μαζί με τη μητέρα τους κι άλλα 16 μέλη της οικογένειας.
Πηγή: dailymail.com

2 σχόλια

  1. Προβοκάτσιες τών μισθοφόρων τρομοκρατών του Ιμπεριαλισμού! Σύμπτωση (;) των συγκοινωνούντων δοχείων (τρομοκρατική ενέργεια στην Πετρούπολη/Ρωσία, επίσκεψη του κινέζου πρωθυποθργού στης ΗΠΑ και αυτοτρομοκρατική ενέργεια των δυτικής μισθοφόρων στην Συρία)! Το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ ξέρει άριστα όπως και το 2012 τα χημικά είναι από τους μισθοφόρους τρομοκράτες της Ελιτοφασιστικοναζιστικής Δύσης!
    Η Συρία έχει κάθε δικαίωμα να θέσει εκτός μάχης της επιθετικός βάσεις του κακού! Και μπορεί άνετα να το κάνει!
    Τα ΜΜΕ είναι μέτοχοι στο ψεύδος και στης δολοφονίες των λαών, όπως Λυβία, Ιράκ, Υεμένη!

    Αυτή η δολοφονική επίθεση ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ!

    ΆΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβοκάτσιες τών μισθοφόρων τρομοκρατών του Ιμπεριαλισμού! Σύμπτωση (;) των συγκοινωνούντων δοχείων (τρομοκρατική ενέργεια στην Πετρούπολη/Ρωσία, επίσκεψη του κινέζου πρωθυποθργού στης ΗΠΑ και αυτοτρομοκρατική ενέργεια των δυτικής μισθοφόρων στην Συρία)! Το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ ξέρει άριστα όπως και το 2012 τα χημικά είναι από τους μισθοφόρους τρομοκράτες της Ελιτοφασιστικοναζιστικής Δύσης!
    Η Συρία έχει κάθε δικαίωμα να θέσει εκτός μάχης της επιθετικές βάσεις του κακού! Και μπορεί άνετα να το κάνει!

    Τα ΜΜΕ είναι μέτοχοι στο ψεύδος και στης δολοφονίες των λαών, όπως Λυβία, Ιράκ, Υεμένη, Αφγανιστάν και παντού!

    Αυτή η δολοφονική επίθεση ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ!

    ΆΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση