GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστή η Μεσογείων λόγω πορείας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Αντιφασιστική πορεία πραγματοποιείται αυτή την ώρα από αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της αριστεράς, φοιτητικούς συλλόγους κ...


Αντιφασιστική πορεία πραγματοποιείται αυτή την ώρα από αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της αριστεράς, φοιτητικούς συλλόγους και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου με κατεύθυνση τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων.
Η πορεία ξεκίνησε από τη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την Κηφισίας. Η αντιφασιστική πορεία πραγματοποιείται με αφορμή τον ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή από μέλη της Χρυσής Αυγής την προηγούμενη εβδομάδα. Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και των ρατσιστικών- φασιστικών συμπεριφορών.
Όπως αναφέρουν οι αντιφασιστικές συλλογικότητες στο κάλεσμά τους, η σημερινή κινητοποίηση αποτελεί «κλιμάκωση της αντιφασιστικής πάλης, του ενωτικού αγώνα ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό, στις γειτονιές μας, στους χώρους εργασίας, τα σχολεία και τις σχολές».
Αυτή τη στιγμή έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στην άνοδο και στη λεωφόρο Μεσογείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση