GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται σήμερα Κυριακή του Πάσχα κυρίως στα ορεινά Ηπειρωτικά...


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται σήμερα Κυριακή του Πάσχα κυρίως στα ορεινά Ηπειρωτικά και τα βόρεια, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα μέρα της χώρας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ από αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά αρχικά στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Το βράδυ τα φαινόμενα στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Από το μεσημέρι νότιοι 4 και στα ανατολικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Από αργά το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Από αργά το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, από αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα βόρεια 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση