GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιούνκερ: «Όχι» σε μεγάλες μειώσεις συντάξεων και στα «ποιήματα» για το χρέος

Σαρωτικός για άλλη μια φορά ήταν ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο...


Σαρωτικός για άλλη μια φορά ήταν ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Euro2day.gr. Δήλωσε ότι οι θέσεις που παρουσίασε στην Κριστίν Λαγκάρντ , κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν ήταν ότι δεν πρέπει πλέον «κάποιοι» θεσμοί να επιζητούν μεγάλες περικοπές στις συντάξεις, καθώς δεν αντέχουν άλλο οι Έλληνες συνταξιούχοι, ότι είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει περίγραμμα των μελλοντικών μέτρων για το χρέος στον Eurogroup του Μαΐου, ότι πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τότε και ότι το μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 πρέπει να αναγνωριστεί από όλους. Αυτό άλλωστε αποκάλυψε τη Δευτέρα το Euro2day.gr σε εμπιστευτικό έγγραφο.
Ο κ. Γιούνκερ αναφέρει ότι όλες οι «σοσιαλδημοκρατίες» έχουν όρια στο τι μέτρα μπορούν να λάβουν, ότι η ελληνική κυβέρνηση κάνει το καλύτερο δυνατό, δεδομένης της εσωτερικής κατάστασης και ότι η χώρα μας πρέπει να έχει ίση μεταχείριση με τις άλλες χώρες της ΕΕ, καθώς για τις άλλες χώρες αναγνωρίζεται το εγχώριο πολιτικό γίγνεσθαι στις αποφάσεις που λαμβάνονται. «Έτσι πρέπει να γίνει και με την Ελλάδα» αναφέρει ο κ. Γιούνκερ.

1 σχόλιο

  1. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Του Χατζηνικολάου με Τον Alex Tsipra 25/4/2017


    Καλέ Ρέ Αλέξη ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ με αυτά που λές;;

    Που και σε ποιούς θεωρείς ότι μιλάς; Στο 15μελές συμβούλιο σε κάποιον τεκέ;;;

    Είσαι απλά κοινώς ψεύτης όμοιως και ταυτόσημος με τους προηγούμενους κόπρους!

    ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ! ΑΛΛΆ ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ! ΟΥΣΤ!!!




    1. Υ.Γ. Το Είπες Ρε μόλις ξεκάθαρα χωρίς να το καταλάβεις! Η Χώρα θα γίνει Οίκος Ανοχής! Ο Ελληνικός Λαός ... τον βλέπουμε σε εργασιακό ρόλο .... Τσατσά!!!!!!


    2. Υ.Γ. Και Επειδή με την ηλίθεια σύγκριση Δυνοπάθησε η Ελευσίνα και η ποδοσφαιρική ομάδα ο Πανελευσινιακός Του Αφιερώνουμε Του ... Κυρίου Το:

    Τα Παιδιά Στην Ελευσίνα Δεν Χαμογελούν Ποτέ Είναι Πικραμένα Κρίνα ΣΑΝ ΤΟ ΔΆΚΡΥ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ!!!!! ΤΑ Παιδιά Στην Ελευσίνα Δεν Γελούν Σαν Τα Παιδιά Περιμένουνε Και Εκείνα Άνοιξη και Πασχαλιά!!!!!!!

    ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ!!!!!

    Στ’ αργαλειά και στο καρνάγιο
    Ονειρα Εγώ κι Εσύ,
    και μας δίνει το κουράγιο
    των φιλιών μας το Κρασί.

    Τα Παιδιά στην Ελευσίνα
    δε χαμογελούν ποτέ,
    είναι πικραμένα κρίνα
    σαν το δάκρυ σου, Χριστέ.
    Τα Παιδιά στην Ελευσίνα
    δεν γελούν σαν τα Παιδιά,
    περιμένουνε κι εκείνα
    Ανοιξη και Πασχαλιά.

    Καίν’ οι μαύρες τσιμινιέρες
    όνειρα του καθενός,
    νύχτες οι δικές μας μέρες
    κι η Αγάπη μας Καημός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση