GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παλαιστίνιος τραυμάτισε τρεις Ισραηλινούς στην παλαιά Ιερουσαλήμ

Ένας Παλαιστίνιος, κάτοικος της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, τραυμάτισε σήμερα με μαχαίρι τρεις Ισραηλινούς στην παλαιά πόλη της Ιερουσ...


Ένας Παλαιστίνιος, κάτοικος της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, τραυμάτισε σήμερα με μαχαίρι τρεις Ισραηλινούς στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά μεθοριακών φρουρών, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Παλαιστίνιος επιτέθηκε εναντίον δύο περαστικών προτού τραπεί σε φυγή. ΟΙ μεθοριακοί φρουροί εν συνεχεία τον κυνήγησαν, έπειτα από την επίθεση και τον τραυματισμό ενός συναδέλφου τους, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.

Οι δύο πρώτοι Ισραηλινοί φέρουν ελαφρά τραύματα, ο τρίτος έχει πληγεί σοβαρότερα. Όλοι τους έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Πρόκειται για την δεύτερη επίθεση του είδους από την περασμένη Τετάρτη κοντά στην Πύλη της Δαμασκού στην παλαιά πόλη, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση