GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση τεχνοκρατών προτείνει η Ένωση Κεντρώων

«Να αφήσει ιδεοληψίες, αγκυλώσεις και ιδέες παλαιάς αριστεράς κοπής και να προχωρήσει σε συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση», καλεί τον ...


«Να αφήσει ιδεοληψίες, αγκυλώσεις και ιδέες παλαιάς αριστεράς κοπής και να προχωρήσει σε συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση», καλεί τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η Ένωση Κεντρώων.

Σε ανακοίνωσή της, υποστηρίζει ότι «το μεγάλο πλεόνασμα του 2016 ίσως αναδειχθεί μέγα λάθος, γιατί αν αυτά τα 5 δισ. ευρώ αφήνονταν στην αγορά, τουλάχιστον 100 χιλιάδες άνεργοι θα έπιαναν δουλειά και η οικονομία δεν θα ήταν το νεκροταφείο που είναι σήμερα».

Αναφορικά με την ψήφιση των μέτρων στη Βουλή, η Ένωση Κεντρώων επιμένει «ότι τέτοιος κορσές πρέπει να ψηφιστεί από 180 βουλευτές, γιατί το 153 είναι νούμερο που δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιο ασήκωτο βάρος. Υπάρχει άλλωστε και η λύση της κυβέρνησης τεχνοκρατών και καλό είναι κάποιοι να αρχίσουν να την σκέφτονται σοβαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση