GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Κατήγγειλε ότι τη βίασε ο φίλος του συντρόφου της

Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο για την υπόθεση του βιασμού της 27χρονης στα Βραχναίικα. Ο  συλληφθείς υποστήριξε πώς δεν βίασε τ...


Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο για την υπόθεση του βιασμού της 27χρονης στα Βραχναίικα.

Ο  συλληφθείς υποστήριξε πώς δεν βίασε τη γυναίκα και ότι αυτή τον ακολούθησε με τη θέλησή της και μάλιστα δεν αντέδρασε όταν εκδήλωσε τις ερωτικές του ορέξεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με το patrastimes.gr  αναπάντητο αφήνει το ερώτημα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίον την προσέγγισε. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άντρας σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ζήτησε από την 27χρονη να μεταβούν μαζί σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων προκειμένου να τον βοηθήσει να σηκώσει χρήματα γιατί δεν γνώριζε την διαδικασία.

Στη συνέχεια φέρεται να την επιβίβασε σε τάξη να την οδηγήσει στην περιοχή των Βραχναιϊκων κοντά στον οικισμό των Ρομά και αφού τη βίασε κατ επανάληψη την άφησε να φύγει. Η  γυναίκα παίζει προσπάθησε να φτάσει στην Πάτρα και ζήτησε βοήθεια από περαστική η οποία την οδήγησε στην αστυνομία όπου και έκανε την καταγγελία . Ο φερόμενος ως δράστης είναι γνωστός του συντρόφου της 27χρονης και εξετάζεται το ενδεχόμενο πιθανής εμπλοκής και αυτού στην υπόθεση του βιασμού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση