GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα ανεβάζει φωτογραφία με τον ετοιμοθάνατο γιο της - «Έκανε ένα λάθος»

Η σπαρακτική φωτογραφία, είναι ικανή να λυγίσει κάθε άνθρωπο. Μια μητέρα, ξαπλώνει δίπλα στον ετοιμοθάνατο γιο της οποίος ακροβατεί μ...


Η σπαρακτική φωτογραφία, είναι ικανή να λυγίσει κάθε άνθρωπο. Μια μητέρα, ξαπλώνει δίπλα στον ετοιμοθάνατο γιο της οποίος ακροβατεί μεταξύ ζωής και θανάτου, σε κρεβάτι νοσοκομείου. Η γυναίκα, αποφάσισε να δημοσιεύει την συγκινητική αυτή εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως μέσο ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης. 

Πριν από ένα περίπου μήνα, η Sherri Kent, από το Κάλγκαρι του Καναδά, έλαβε ένα τηλεφώνημα που θα άλλαζε για πάντα τη ζωή της. Της είπαν ότι ο 22χρονος γιος της Michael είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση ουσιών. «Ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έπρεπε να χειριστώ στη ζωή μου», είπε στο CBC. «Έκανε ένα λάθος που του κόστισε τη ζωή», εξηγεί η γυναίκα στη σελίδα της στο Facebook. 

Ο εκλιπών 22χρονος, είχε πάρει ναρκωτικά που του πρόσφερε ένας άντρας στις τουαλέτες ενός μαγαζιού, όπου ο νεαρός κατέρρευσε. 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση