GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις για τον Πολάκη: Υπήρχε μία Μανωλίδου στο ΕΚΕΠΥ και την μπέρδεψε με τη γυναίκα μου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, αναφέρθηκε αρκε...


Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, αναφέρθηκε αρκετές φορές στον Παύλο Πολάκη με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, είχε καταγγείλει τον κ. Γεωργιάδη για παράνομους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν ήταν υπουργός Υγείας.

«Στη πολιτική μπορεί να έχουμε τεράστιες διαφωνίες, αλλά το να διοργανώνουμε και να ρίχνουμε λάσπη δείχνει το πραγματικό ήθος του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και προσέθεσε:

«Κάνω δήλωση αμετάκλητη. Παραιτούμαι πάσης διαγραφής αδικημάτων, και αν έχετε τα κότσια να κάνετε προανακριτική και να με πάτε στο Ειδικό Δικαστήριο. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό, να κάνετε και εσείς το ίδιο και να πάμε σε Προανακριτική».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ άλλων είπε ότι ο κ. Πολάκης έκανε γκάφα εμπλέκοντας την σύζυγό του και ότι την μπέρδεψε με μια Μανωλίδου που ήταν επικεφαλής των προσλήψεων στο ΕΚΕΠΥ, με την οποία έχουν απλή συνωνυμία.

"Ούτε αυτό δεν ήξερε και δεν της έχει ζητήσει ακόμα συγγνώμη", ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Πριν από λίγο, απαντώντας ο κ. Πολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: "Το χαρτάκι, το ρουσφετόχαρτο έλεγε 'Ευγενία Μανωλίδου Άδωνι'. Πήγαν να φτιάξουν χαρτιά ότι έγινε η διαδικασία διορισμού αυτών, με προκήρυξη. Καμία προκήρυξη. Πήγαν Σάββατο να αλλάξουν το πρωτόκολλο του ΚΕΕΛΠΝΟ".

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση