GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εορταστικό ωράριο: Πότε λειτουργούν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Στη 1 μετά το μεσημέρι θα ανοίξουν σήμερα, Μ. Παρασκευή, τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις...


Στη 1 μετά το μεσημέρι θα ανοίξουν σήμερα, Μ. Παρασκευή, τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Αύριο, Μ. Σάββατο, τα εμπορικά θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα θα είναι κλειστά. Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, το κανονικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων επανέρχεται την Τρίτη, 18 Απριλίου.

Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο οι λαϊκές αγορές, όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Στο μεταξύ, από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) ανακοινώθηκε ότι το Μ. Σάββατο, η εργασία του προσωπικού κινήσεως θα λήξει στις 11.20 μ.μ.. Το τελευταίο δρομολόγιο, από τις αφετηρίες και το τέρμα κάθε γραμμής, θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ. Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο», όπως και τα νυχτερινά υπηρεσιακά λεωφορεία, θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 10.30 μ.μ. έως τις 6.25 π.μ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση