GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι θα συμμετέχουν στην Εξεταστική για τη Υγεία

Ο Αντώνης Μπαλωμενάκης εξελέγη πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014. Αντιπρό...


Ο Αντώνης Μπαλωμενάκης εξελέγη πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής εξελέγη ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και γραμματέας ο Χαρίλαος Τζαμακλής. 

Στην εξεταστική επιτροπή θα μετέχουν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές Δημήτρης Βέττας, Στάθης Γιαννακίδης, Ιωάννης Γκιόλας, Αννέτα Καββαδία, Σπύρος Λάππας, Δημήτρης Μάρδας, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Μορφίδης, Αντώνης Μπαλωμενάκης, Θανάσης Παπαδόπουλος και Χαρίλαος Τζαμακλής.

Από τη ΝΔ θα μετέχουν οι Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος.

Από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη η Εύη Χριστοφιλοπούλου, από τη Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Κασιδιάρης, από το ΚΚΕ ο Γιώργος Λαμπρούλης, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, από την Ένωση Κεντρώων η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, από το Ποτάμι ο Γιώργος Μαυρωτάς και από τους ανεξάρτητους βουλευτές ο Νίκος Νικολόπουλος. 

H Εξεταστική Επιτροπή αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες της, δεδομένου ότι με βάση την απόφαση της Βουλής θα πρέπει να καταθέσει το πόρισμά της μέσα σε τρεις μήνες από τη συγκρότησή της. Το εύρος των υπό εξέταση θεμάτων, ωστόσο, καθιστούν σχεδόν βέβαιο ότι θα δοθεί παράταση για την ολοκλήρωση της έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση