GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νέο boy band της Κίνας, αποτελείται από... κορίτσια!

Με μια πρώτη ματιά, το χαριτωμένο αυτό ποπ γκρουπάκι από τη Κίνα μοιάζει με μια τυπική ασιατική boy band. Τα μέλη του, διαθέτουν μια αρ...


Με μια πρώτη ματιά, το χαριτωμένο αυτό ποπ γκρουπάκι από τη Κίνα μοιάζει με μια τυπική ασιατική boy band. Τα μέλη του, διαθέτουν μια αρκετά καλή εξωτερική εμφάνιση, τη γοητεία και το σεξ απίλ που θα ήθελες από ένα αγόρι της διπλανής πόρτας και το στυλ που θα ζήλευε κάθε συνομήλικός τους. Όλα καλά μέχρι εδώ, με τη διαφορά ότι το νέο ανερχόμενο «boy band» της αχανούς χώρας, σίγουρα κρύβει μια έντονη έκπληξη- και δεν εννοούμε στα της μουσικής τους. Είστε έτοιμοι; Τα πέντε μέλη της μπάντας Lin fan, Peng Xichen, Lu Keran, An Junxi και Min Junqian στην πραγματικότητα δεν είναι αγόρια, αλλά κορίτσια!
Οι κοπέλες, όλες γύρω στα 20, έχουν κοντοκουρεμένα μοντέρνα μαλλιά, και τα ρούχα που φορούν άνετα θα τα επέλεγε ο κάθε μοδάτος νεαρός. Πρόκειται για ένα ανδρόγυνο γκρουπ που αναδείχθηκε το περασμένο έτος έπειτα από κάποιον μουσικό διαγωνισμό ενώ αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη το ντεμπούτο τους βίντεο (αναμένεται στα τέλη Απριλίου), ήδη έχουν προκαλέσει τεράστια αίσθηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι η σελίδα των θαυμαστών τους στο Weibo, το αντίστοιχο Twitter της Κίνας, έχει πάνω από 900.000 followers- συγκριτικά, η katy Perry, επίσης μεγάλο όνομα στην Κίνα, έχει ένα εκατομμύριο followers.
Το γκρουπ βαδίζει στα χνάρια της πετυχημένης Li Yuchun, μια unisex ποπ σταρ που κέρδισε στο τάλεντ σόου της Κίνας, Super Girl το 2005. Η άφυλη αυτή τάση έχει αρχίσει και κερδίζει έδαφος στην Κίνα, όπως διαβάζουμε στο Quartz, με τον μάνατζερ του γκρουπ Zhou Xiaobai να δηλώνει ότι αποφεύγουν να κάνουν χρήση των αντωνυμιών «αυτός» ή «αυτή». Αντ΄αυτού, επιλέγονται ανώδυνες φράσεις που είναι απαλλαγμένες από καθετί που θυμίζει φύλο, όπως «όμορφοι νέοι». Όπως εξήγησε, το «Α» το πρώτο γράμμα στο όνομα του γκρουπ, προέκυψε από τον Άδωνι της ελληνικής μυθολογίας- η επιτομή δηλαδή της αντρικής ομορφιάς... Ένα ακόμη παράδοξο, είναι ότι για τις θηλυκές θαυμάστριες, τα μέλη του γκρουπ είναι «σύζυγοι», όπως τους αποκαλούν- λέξη που συνήθως επιλέγεται για άντρες σταρ, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ. Όπως εξήγησε «το γκρουπ υποστηρίζει την ελευθερία και δεν οριοθετείται από πλαίσια».
Frontman (άγνωστο αν ο όρος είναι ορθός λόγο της κατάληξης -man), είναι η 21χρονη Lu, η οποία δηλώνει ότι οι περισσότεροι θαυμαστές τους είναι γυναίκες και πως λαμβάνει αρκετές ερωτικές επιστολές από αρκετές από αυτές. Τονίζει επιπλέον, ότι η εταιρεία πίσω από τη μπάντα, τους έχει απαγορεύσει να μιλούν δημόσια για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Επί τη ευκαιρία, η εταιρεία αυτή, η  Zhejiang Huati Culture Communication Co. Ltd, προσανατολίζεται και στη προώθηση άλλων τριών τέτοιων ανδρόγυνων γκρουπ. Ο επικεφαλής μάλιστα της Zhejiang Huati, Wang Tianhai, δικαιολογεί το όλο άφυλο μουσικό πρότζεκτ, λέγοντας πως θέλουν να δείξουν ότι οι ποπ σταρ «είναι λαμπεροί, υγιείς και γεμάτοι με θετική ενέργεια».







 





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση