GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Champions League - Γιουβέντους vs. Μπαρτσελόνα: 5 λόγοι να το δεις!

Το Champions League μπαίνει στην πιο συναρπαστική του φάση, με σπουδαίους αγώνες στον δρόμο για τον τελικό. Απόψε αναμετρώνται στο Το...


Το Champions League μπαίνει στην πιο συναρπαστική του φάση, με σπουδαίους αγώνες στον δρόμο για τον τελικό.

Απόψε αναμετρώνται στο Τορίνο δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του πλανήτη: Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα! Πρόκειται για το ζευγάρι του τελικού του 2015. Τότε, οι Ισπανοί είχαν νικήσει την «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου με 3-1. Οι «μπιανκονέρι» όμως είναι αήττητοι στο Juventus Stadium σε 21 ευρωπαϊκά ματς (12 νίκες, 9 ισοπαλίες).

Αλέγκρι εναντίον Γκουαρντιόλα. Μέσι, Σουάρεζ και Νεϊμάρ εναντίον Μπουφόν, Ιγκουαΐν και Ντάνι Άλβες. Τα ονόματα μιλούν από μόνα τους και η «μάχη» προμηνύεται συναρπαστική.

Όμως, υπάρχουν 5 λόγοι που κάνουν τον αποψινό αγώνα ακόμη πιο ενδιαφέρον:

1. Όλοι αγαπούν ένα «ποδοσφαιρικό παραμύθι». Εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλοι θέλουν να δουν τι συνέχεια θα έχει η απίστευτη ποδοσφαιρική ιστορία που έγραψε στους «16» η Μπαρτσελόνα. Τι άλλο μπορεί να κάνει η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα μετά το ιστορικό 6-1 ενάντια στην Παρί;

2. Έχει τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Παίζεται σε όλο τον κόσμο, με τα ειδικά στοιχήματα να έχουν την τιμητική τους. Στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ οι Έλληνες παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν και «ζωντανά» στον αγώνα.

3. Είναι το ματς του κουπονιού με τις καλύτερες αποδόσεις! Ο ΟΠΑΠ έχει δώσει ξεχωριστή θέση στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα στον μεγάλο αγώνα, προσφέροντας ακόμη καλύτερες αποδόσεις τόσο πριν την έναρξη όσο και κατά την διάρκεια του ματς (Live). Η νίκη της Γιουβέντους δίνει απόδοση 2,70, η ισοπαλία 3,20 και η νίκη της Μπαρτσελόνα 2,70.

4. Είναι «ζευγάρι τελικού» που σημαίνει πως όλοι θα μιλούν για την μεγάλη «μάχη» την επόμενη μέρα. Στο γραφείο, στα social media, στις καφετέριες και σε όλα τα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ το «Γιούβε» - «Μπάρτσα» θα είναι …trending topic.

5. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει νικήσει ποτέ στο Τορίνο. «Πρέπει να παίξουμε με την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο προπονητής της Γιουβέντους λίγες ώρες πριν από τον αγώνα. Η προϊστορία αλλά και οι διαθέσεις των Ιταλών προμηνύουν ένα συναρπαστικό ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση