GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντολή Ντάισελμπλουμ: «Deal» στα μεγάλα θέματα… τώρα!

Συμφωνία μόνο για τα μεγάλα θέματα, δηλαδή τα μέτρα και τα αντίμετρα 2019-2020, τις τράπεζες, τις αποκρατικοποιήσεις και το εργασιακό, ...


Συμφωνία μόνο για τα μεγάλα θέματα, δηλαδή τα μέτρα και τα αντίμετρα 2019-2020, τις τράπεζες, τις αποκρατικοποιήσεις και το εργασιακό, προσδοκά το οικονομικό επιτελείο μέχρι τα μέσα τις επόμενης εβδομάδας, ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής εκτίμησε ότι η ψήφιση του νέου μνημονίου μπορεί να γίνει πριν από τις 15 Μαΐου, οπότε και αναχωρεί ο πρωθυπουργός για την Κίνα.
Παρά την πίεση χρόνου που ομολογείται από όλες τις πλευρές, τρεις μέρες μετά την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα το οικονομικό επιτελείο συναντήθηκε χθες με τους επικεφαλής των ομάδων των δανειστών μόνο για να καθοριστεί το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.
Σήμερα θα αρχίσει η ανάγνωση των κειμένων που έχουν σταλεί από την αρχή της εβδομάδας στην ελληνική πλευρά ώστε να αρχίσουν να φαίνονται στην πράξη οι συμφωνίες, οι διαφωνίες και τα δύσκολα σημεία που αφορούν τόσο τις απαιτήσεις της Ε.Ε. όσο και τις απαιτήσεις του ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση