GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Der Spiegel: Tα... μωρά Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν «παίζουν» με τα πυρηνικά

O Κιμ Γιονγκ Oυν θα μπορούσε σύντομα να έχει πυρηνικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς, ενώ από την άλλη μεριά ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί με...


O Κιμ Γιονγκ Oυν θα μπορούσε σύντομα να έχει πυρηνικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς, ενώ από την άλλη μεριά ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί με στρατιωτική απάντηση. Ξαφνικά, ακόμα και ένας πυρηνικός πόλεμος είναι πλέον πιθανός αναφέρει το Der Spiegel.

Μάλιστα ο τίτλος στο εξώφυλλο αναφέρει «Παιχνίδια θανάτου» ενώ στον υπότιτλο αναγράφεται πως Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν ρισκάρουν με τα πυρηνικά.

Η εικονογράφηση του εξώφυλλου περιλαμβάνει δύο μωρά που έχουν το ένα το χαρακτηριστικό ξανθό μαλλί του Τραμπ και το άλλο το χαρακτηριστικό χτένισμα του Κιμ Γιονγκ Ουν τα οποία ταλαντεύονται επικίνδυνα επάνω σε μία βόμβα!

Πηγή: enikonomia.gr

1 σχόλιο

  1. Ορισμένα Ιστορικά Στοιχεία:

    1. Με ποιόν ψέμα ξεκίνησαν η ΗΠΑ την δολοφονία/πόλεμο του Βιετναμέζικου λαού; Όταν όλοι η Ευρώπη των νέων φώναζε Ho Ho Ho Chi Minh!

    2. Με ποιό ψέμα ξεκίνησαν η ΗΠΑ τον πόλεμο ενάντια στο ΙΡΑΚ; (για βοήθεια σας που και πως τα βρήκαν τα χημικά και βιολογικά όπλα του ΙΡΑΚ;)

    3. Με ποιό ψέμα/σπαζωκεφαλιά ... άραγε η ΗΠΑ θα ξεκινήσουν πόλεμο με την Λ.Δ.της Κορέας;


    .... θα γίνει της Κορέας σου λέω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση