GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Derbi madrileñο» με... αφεντικό τη Ρεάλ

Το ντέρμπι της Μαδρίτης στις 17:15 με τη Ρεάλ να «καίγεται» για τη νίκη καθώς δεν θέλει να επιτρέψει στη Μπαρτσελόνα να την προσπεράσει ...


Το ντέρμπι της Μαδρίτης στις 17:15 με τη Ρεάλ να «καίγεται» για τη νίκη καθώς δεν θέλει να επιτρέψει στη Μπαρτσελόνα να την προσπεράσει αν και έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι Ροχιμπλάνκος δεν διεκδικούν το πρωτάθλημα, μιας και βρίσκονται στο -10 και δεν υπάρχει χρόνος επιστροφής ακόμα και εάν πάρουν το ντέρμπι. Υπάρχει φυσικά το πρεστίζ και η αιώνια μεταξύ τους αντιπαλότητα. Οι φιλοξενούμενοι επισκέπτονται το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», που την τελευταία τριετία έχουν καταστήσει «εξοχικό» τους, μετρώντας εκεί τρεις διαδοχικές νίκες (0-1, 1-2, 0-1) για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Στα συν για τους φιλοξενούμενους το γεγονός ότι μετρούν έξι αγωνιστικές αήττητοι με πέντε νίκες και έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Βέβαια και η Ρεάλ έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και συνεχίζει να το μεγαλώνει. Εχει σκοράρει σε 51 διαδοχικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το βρίσκει το γκολ. Το δικό της πρόβλημα βρίσκεται στα μετόπισθεν, καθώς από τα 45 συνολικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις στην περίοδο, έχει κρατήσει μόλις 10 clean sheet και αυτό λέει πολλά για τη φιλοσοφία της.

Ο Ζιντάν εκτός του Βαράν δεν έχει άλλη απουσία, αλλά ο αντίπαλος κόουτς πονοκεφαλιάζει κυρίως με τον τραυματισμό του Γκαμεϊρό, ο οποίος δένει ιδανικά με τον Γκριεζμάν στην επίθεση. Εκτός δράσης είναι επίσης οι Μογιά, Τιάγκο, Βρσάλικο, Γκαϊτάν και εδώ και καιρό ο Αουγκούστο Φερνάντες, αποδυναμώνοντας τις επιλογές για βοήθειες από τον πάγκο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ρεάλ – Ατλέτικο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση