GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόλης για DNA: Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου

Δεν έχει τέλος το δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στον Τόλη Βοσκόπουλο και στην Τζούλια Παπαδημητρίου, οι οποίοι θα διασταυρώσουν για ακόμη μί...


Δεν έχει τέλος το δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στον Τόλη Βοσκόπουλο και στην Τζούλια Παπαδημητρίου, οι οποίοι θα διασταυρώσουν για ακόμη μία φορά τα ξίφη τους ενώπιον της Δικαιοσύνης τον προσεχή Μάιο για την υπόθεση της πατρότητας της Χαράς, που παραμένει ανοιχτή από το 2007.
Η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Αθηνών, που είχε διατάξει τη διενέργεια της τελευταίας εξέτασης DNA, μετά το αίτημα της Τζούλιας Παπαδημητρίου να ανακληθεί η απόφαση για την ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ούτε βήμα από την αρχική στάση του, εμμένοντας στην άποψή του ότι η Χαρά δεν είναι δικό του παιδί. Μάλιστα, ζητά να της αφαιρεθεί το δικαίωμα να κάνει χρήση του επωνύμου «Βοσκοπούλου».
Tον περασμένο Απρίλιο το Εφετείο διέταξε νέα εξέταση DNA, που ορίστηκε να γίνει τον περασμένο Νοέμβριο. Ομως, για ακόμη μία φορά, στο ραντεβού προσήλθε μόνο ο Τόλης Βοσκόπουλος και όχι η Χαρά!
«Για πέμπτη φορά καλούμαι να δώσω αίμα για εξέταση DNA. Εγώ είμαι πάλι εδώ και η Χαρά όχι. Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου! Είναι η τελευταία φορά που μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ έχω μια κόρη που βρίσκεται στο σπίτι μαζί μου» δήλωσε αποκλειστικά στην «Espresso» ο τραγουδιστής, o οποίος τονίζει ότι αγαπούσε τη Χαρά.
«Εγώ τη Χαρά την αγαπούσα! Οταν έφυγε στο εξωτερικό, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τη ρώτησα αν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Εκείνη μου είπε ότι δεν θα έρθει ποτέ πίσω και ότι ντρέπεται για μένα! Τότε ήταν που αποφάσισα μέσα μου ότι θα κινήσω τις διαδικασίες για να μη φέρει πλέον το όνομά μου. Αλλά δεν το πραγματοποίησα».

Οσο για τα χρήματα που έδινε για εκείνη, όπως υποστηρίζει, ξεπερνούσαν τον 1.000.000 δραχμές τον μήνα, δηλαδή σχεδόν 3.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση