GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρωσία μποϊκοτάρει τη Eurovision

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ρωσίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα μποϊκοτάρει το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μετά...


Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ρωσίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα μποϊκοτάρει το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μετά την ανακοίνωση της Ουκρανίας, η οποία διοργανώνει το διαγωνισμό ότι θα απαγορεύσει την είσοδο της Ρωσίδας τραγουδίστριας Ιουλίας Σαμούλοβα, που θα ελάμβανε μέρος στο διαγωνισμό.

Η Μόσχα απέρριψε δύο συμβιβαστικές λύσεις, που πρότειναν οι διοργανωτές. Η Ουκρανία, ανακοίνωσε ότι η Ρωσίδα τραγουδίστρια δεν μπορεί ναταξιδέψει στο Κίεβο για το διαγωνισμό τον επόμενο μήνα, καθώς τραγούδησε στην Κριμαία μετά την κατάληψή της από τη Ρωσία.

Η Ρωσία κατηγόρησε την Ουκρανία ότι κάνει διακρίσεις σε βάρος της τραγουδίστριας, ενώ σύμφωνα με τη Μόσχα, το Κίεβο παραβιάζει τους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Η διοργανωτές του διαγωνισμού επίσης καταδίκασαν την απόφαση της Ουκρανίας, ενώ δήλωσαν ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού, θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση