GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Μελανσόν στο Παρίσι

Πετάει για Παρίσι σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να βρεθεί στο πλευρό του Ζαν Λυκ Μελανσόν, του υποψηφίου προέδρου στις γαλλικές εκλο...


Πετάει για Παρίσι σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να βρεθεί στο πλευρό του Ζαν Λυκ Μελανσόν, του υποψηφίου προέδρου στις γαλλικές εκλογές, ο πρώτος γύρος των οποίων διεξάγεται σήμερα.
Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» στηρίζει ανοιχτά τον Ζαν Λυκ Μελανσόν, ο οποίος κατεβαίνει στις γαλλικές εκλογές με την υποστήριξη και του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος.
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook μία selfie με τον συνεργάτη της και ηθοποιό, Διαμαντή Καραναστάση, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν επιβιβαστούν στην πτήση τους.
«Σήμερα θα είμαστε δίπλα στον Ζαν Λυκ, μαζί με τα εκατομμύρια πολίτες της Γαλλίας που η δύναμή τους τον καθιστά ήδη νικητή. Η δύναμη είναι στους λαούς και στους πολίτες. Όταν σηκώνουν το κεφάλι, όλα είναι δυνατά!», έγραψε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση