GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένει... happy end στις διαπραγματεύσεις το Χρηματιστήριο

Σημαντικά κέρδη, για δεύτερη διαδοχική συνεδρίαση, κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών, αποτυπώνοντας τις προσδοκίες των επενδυτών για ...


Σημαντικά κέρδη, για δεύτερη διαδοχική συνεδρίαση, κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών, αποτυπώνοντας τις προσδοκίες των επενδυτών για θετική έκβαση του νέου γύρου διαπραγματεύσεων μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και θεσμών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 697,32 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 2,05%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 79,75 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 125,1 εκατ. μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε κέρδη σε ποσοστό 1,98%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,69%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των τραπεζών (+5,19%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+2,23%). Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες Κατασκευών και Υλικών (-0,46%) και Τροφίμων και Ποτών (-0,04).

Ανοδικά κινήθηκαν 72 μετοχές, 35 πτωτικά και 136 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση