GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Έιμι Σούμερ θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία "I Feel Pretty"

Η ηθοποιός, Έιμι Σούμερ θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία «I Feel Pretty» σε σενάριο και σκηνοθεσία των Άμπι Κον και Μαρκ Σιλβερστάιν. Τ...


Η ηθοποιός, Έιμι Σούμερ θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία «I Feel Pretty» σε σενάριο και σκηνοθεσία των Άμπι Κον και Μαρκ Σιλβερστάιν.
Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν το καλοκαίρι στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ από τις Wonderland Sound & Vision και Voltage Pictures, σύμφωνα με το Variety.
Με την ταινία «I Feel Pretty» οι Κον και Σιλβερστάιν, που έχουν γράψει τα σενάρια για τις ταινίες «How to Be Single» και «He's Just Not That Into You» κάνουν το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο.
Για πρώτη φορά η Σούμερ αναλαμβάνει την παραγωγή σε μία ταινία μαζί με τη Μέρι Βαϊόλα από την Wonderland's McG και τους Αλίσα Φίλιπς, Ντόμινικ Ράσταμ και Νίκολας Κάρτιερ.
Συμπαραγωγός θα είναι ο Κέβιν Κέιν, με τον οποίο η Σούμερ συνεργάζεται συχνά.
Η 35χρονη Έιμι Σούμερ απέρριψε πρόσφατα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Barbie» λόγω διαφωνιών για το χρονοδιάγραμμα.
Εμφανίζεται μαζί με την Γκόλντι Χον στην κωμωδία του Τζόναθαν Λέβιν «Snatched» και στο δράμα της Universal «Thank You for Your Service» μαζί με τον Μάιλς Τέλερ.
Η Voltage Pictures θα χρηματοδοτήσει την ταινία και θα αναλάβει τη διεθνή διανομή στο Φεστιβάλ των Καννών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση