GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή η οδοντίατρος θέλει τα δόντια σας να είναι τόσο ωραία όσο το Instagram της

Ποιος είπε πως το Instagram μπορεί να γίνει εργαλείο μόνο για όσους εργάζονται στον χώρο του θεάματος, της τέχνης, της ομορφιάς ή του φαγ...



Ποιος είπε πως το Instagram μπορεί να γίνει εργαλείο μόνο για όσους εργάζονται στον χώρο του θεάματος, της τέχνης, της ομορφιάς ή του φαγητού; Μία οδοντίατρος στις ΗΠΑ «βάζει τα γυαλιά» στους απανταχού σελέμπριτι, food bloggers, beauty bloggers, travel bloggers και λάτρεις της φωτογραφίας, προβάλλοντας τη δουλειά της μέσα από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.





Η αισθητική του χώρου που έχει δημιουργήσει στο οδοντιατρείο της έχει κλέψει τις καρδιές και τα like των ακολούθων της στο Instagram, καθώς επίσης και των ασθενών της. Ο λόγος για την 35χρονη Τζένιφερ Πλότνικ, η οποία έχει καταφέρει να κάνει το οδοντιατρείο της στο Μπρούκλιν μία από τις πιο ζεστές και πιο στιλάτες γωνιές της πόλης.





Πολλοί είναι οι ασθενείς που τηλεφωνούν για να κλείσουν ένα ραντεβού με την Τζένιφερ Πλότνικ έχοντας εντυπωσιαστεί από τις εικόνες του οδοντιατρείου που βλέπουν στον λογαριασμό της στο Instagram. Τα χρώματα, οι γραμμές και κάθε τι στον χώρο έχει σχεδιαστεί ή επιλεγεί από την ίδια τη Τζένιφερ Πλότνικ, η οποία εξηγεί μιλώντας στο «New York Magazine» πως ήθελε να φτιάξει έναν χώρο στον οποίο να αισθάνεται πρώτα η ίδια άνετα και οικεία για να μπορέσει εν συνεχεία να το περάσει αυτό και στους ασθενείς της.




Ερωτηθείσα για το αν έχει λάβει αρνητικά σχόλια από ασθενείς ή συναδέλφους της, σημειώνει: «μπορείς να είσαι κουλ και ανταγωνιστικός ταυτόχρονα. Μπορείς να φοράς απλώς ένα τζιν και οι άνθρωποι να σε εμπιστεύονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση