GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε LSD και κοκαΐνη και οδήγησε συνεχόμενα 42 ώρες

Ακούγεται απίστευτο αλλά η αμερικανική αστυνομία διαβεβαιώνει ότι είναι πέρα για πέρα… αληθινό! Ένας οδηγός φορτηγού συνελήφθη την Τρίτ...


Ακούγεται απίστευτο αλλά η αμερικανική αστυνομία διαβεβαιώνει ότι είναι πέρα για πέρα… αληθινό! Ένας οδηγός φορτηγού συνελήφθη την Τρίτη στη Μασαχουσέτη αφού πρώτα είχε οδηγήσει «μονοκοπανιά» περί τα 4.800 χιλιόμετρα, «υποβοηθούμενος» από μεθαμφεταμίνες, LSD και… κοκαΐνη!
Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Ντίρφιλντ, ο Γκάρι Ρόμπινς από την Αλάσκα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών αλλά και μια… σειρά άλλων παραβάσεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Παρότι οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη εάν ο οδηγός έτρεχε, υπολογίζουν ότι εάν κινείτο με ταχύτητα 96 χιλιομέτρων την ώρα, τότε το ταξίδι του διήρκησε περίπου 42 ώρες και 52 λεπτά.
Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον Ρόμπινς όταν πολίτες τηλεφώνησαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ένας «εμφανώς ασταθής» άντρας βρισκόταν σε πάρκινγκ βενζινάδικου της περιοχής Γκρίνφιλντ.

«Ένας εργαζόμενος αντελήφθη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ότι κάτι δεν ήταν φυσιολογικό» δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, και συνέχισε: «Έτρεχε πάνω-κάτω μέσα στο πάρκινγκ και προκαλούσε τον κόσμο…».
Όπως έγινε γνωστό, ο Ρόμπινς πέταξε τις πιστωτικές του κάρτες μέσα στη δεξαμενή καυσίμων του οχήματος και στη συνέχεια κλειδώθηκε έξω από το φορτηγό.
Ο οδηγός είχε σταματήσει για να ανεφοδιάσει το φορτηγό, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα είχε παραδώσει το φορτίο του σε κατάστημα της περιοχής. «Ηταν πασιφανώς επικίνδυνος τόσο για τον εαυτό του όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο.
Φαίνεται ότι ο οδηγός δεν σταμάτησε για να ξεκουραστεί καθόλου, έκανε συνεχώς χρήση ναρκωτικών και οδήγησε από το Σιάλτ της Ουάσιγκτον μέχρι το Ντίρφιλντ» είπε η αστυνομία.
Οι αμερικανικές αρχές έχουν ήδη αφαιρέσει το δίπλωμα του Ρόμπινς και το φορτηγό του κατασχέθηκε μέχρι νεωτέρας. .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση