GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκες παραμονής για Βέροια, Ηρακλή, Αστέρα - Mεγάλο διπλό ο ΠΑΟΚ

Σημαντικές νίκες στη μάχη τους για την παραμονή τους στην κατηγορία πέτυχαν Ηρακλής, Βέροια και Αστέρας Τρίπολης σε αγώνες για την 27...


Σημαντικές νίκες στη μάχη τους για την παραμονή τους στην κατηγορία πέτυχαν Ηρακλής, Βέροια και Αστέρας Τρίπολης σε αγώνες για την 27η αγωνιστική της Super League, ενώ μεγάλο διπλό πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του Ατρομήτου.

Στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς με γκολ του Μπίσεσβαρ στο 2' και του Κουλούρη στο 38' επικράτησε με 2-0 και τώρα περιμένει ήττα του Πανιωνίου στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ώστε να μείνει μόνος στην 2η θέση της κατάταξης.

Από το πρώτο ημίχρονο “καθάρισε” και η Βέροια κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μένοντας ζωντανή στον αγώνα της για την παραμονή της στην κατηγορία. Η “Βασίλισσα του Βορρά” επικράτησε με 3-0 χάρη σε γκολ των Καπετάνου στο 20', του Σαρπόνγκ στο 36' και του Σουλέ στις καθυστερήσεις.

Πολύτιμη νίκη και για τον Ηρακλή, που μετά το μεγάλο διπλό στην Κέρκυρα κέρδισε στο Καυταντζόγλειο και τον δεύτερο “τελικό” παραμονής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, με σκορ 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του “Γηραιού” ήταν ο Δώνης στο 58'.

Τέλος, με εμφατικό τρόπο πέρασε από τη Λάρισα ο Αστέρας Τρίπολης, που κέρδισε με 4-1 την ΑΕΛ χάρη σε χατ τρικ του Μανιά (15', 30', 90+1' με πέναλτι) και γκολ του Μάσα (28' με πέναλτι), ενώ ο Ναζλίδης είχε μειώσει προσωρινά στο 34' για τους γηπεδούχους, που πλέον μπαίνουν σε περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση