GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mε Τσιγκρίνσκι στην αποστολή η ΑΕΚ

Τη βασική αμυντική της «κολώνα», σε μια περίοδο που τη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, έχει πλέον διαθέσιμη η ΑΕΚ.  Μετά από περίπου...


Τη βασική αμυντική της «κολώνα», σε μια περίοδο που τη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, έχει πλέον διαθέσιμη η ΑΕΚ. 

Μετά από περίπου 40 μέρες και αφού ξεπέρασε γρηγορότερα του αναμενομένου τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επιστρέφει στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ. 

Ο Ουκρανός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του αγώνα της ΑΕΚ με την Κέρκυρα και δεδομένου ότι μπορεί να πάρει και χρόνο συμμετοχής, υπολογίζεται κανονικά και για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. 

Επίσης σημαντική για την «Ένωση» και η επιστροφή του Γαλανόπουλου, που δεν έχει προπονήσεις στα πόδια του, ωστόσο μπορεί να προσφέρει λύσεις σε ένα παιχνίδια με πολλές απουσίες στον χώρο του κέντρου (σ.σ. τιμωρημένοι οι Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος). 

Κατά τ’ άλλα, κανονικά στους «εκλεκτούς» του Χιμένεθ βρίσκεται ο Αραβίδης, ενός εκτός τέθηκε για μια ακόμη φορά ο Αλμέιδα. 

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση