GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον «Mr. Facebook»

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αποτελούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνια μία από τις πλέον μυστικοπαθείς πρ...


Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αποτελούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνια μία από τις πλέον μυστικοπαθείς προσωπικότητες του παγκόσμιου τεχνολογικού και επιχειρηματικού γίγνεσθαι. Η απήχηση της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, όμως, η οποία αυξάνεται μέρα με τη μέρα, οδήγησε τον «mr.Facebook» στην αλλαγή προφίλ.
Ο γάμος του με την Πρισίλα Τσαν, ο ερχομός της κόρης τους Μαξ, η ανακοίνωση για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, οι διακοπές και κάθε κοινό τους σχέδιο κάνουν τον γύρο του κόσμου. Η ζωή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η δημιουργία του Facebook έγιναν μέχρι και ταινία, όμως υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τον διευθύνοντα σύμβουλο της δημοφιλέστερης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Για τον λόγο αυτό, το αμερικανικό fundersandfounders.com εμπνεύστηκε ένα μεγάλο γράφημα, στο οποίο περιέχονται όλα όσα θέλει να γνωρίζει κανείς για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ από την ημέρα που γεννήθηκε μέχρι σήμερα. Στο γράφημα μπορεί υπάρχουν λεπτομέρειες για τα σχολικά και φοιτητικά χρόνια του 33χρονου δισεκατομμυριούχου, καθώς και για τη σταδιοδρομία του στον χώρο της τεχνολογίας.
Δείτε το γράφημα:




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση