GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η NASA ζητάει τη βοήθεια και των Ελλήνων για τα διαστημικά της… προβλήματα

Όποιος θέλει να έρθει αντιμέτωπος με τις διαστημικές προκλήσεις και να βάλει... ένα χεράκι για να επιλυθούν, μπορεί να συμμετάσχει στην ...


Όποιος θέλει να έρθει αντιμέτωπος με τις διαστημικές προκλήσεις και να βάλει... ένα χεράκι για να επιλυθούν, μπορεί να συμμετάσχει στην εκδήλωση «NASA Space Apps Challenge 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 28 και 29 Απριλίου.

Πρόκειται για ένα διήμερο, στη διάρκεια του οποίου πολίτες από όλον τον κόσμο συνεργάζονται για την επίλυση προβλημάτων διαστημικής τεχνολογίας και κοινωνικών αναγκών, υπό την αιγίδα της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA).

Όσοι συνδυάζουν το πάθος για το διάστημα και το πάθος για την τεχνολογία, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν διάφορες προκλήσεις, αναπτύσσοντας ανοικτό λογισμικό, δημιουργώντας ηλεκτρονικές και μηχανολογικές κατασκευές και αναπαριστώντας δεδομένα με οπτικοακουστικό υλικό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, οι συμμετέχοντες θα πειραματιστούν με τις κατασκευές που θα υλοποιηθούν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του hackerspace.gr (Αμπατιέλου 11, Άγιος Ελευθέριος), χωρίς διακοπή, από τις 16:00 της Παρασκευής 28 Απριλίου έως τις 23:30 του Σαββάτου 29 Απριλίου (περιλαμβάνει ολονυκτία!).

Δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Space Apps Challenge.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση