GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα διάκριση του Αντετοκούνμπο στο NBA

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κάποιος τα φετινά επιτεύγματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο,ο οποίος γνωρίζει τη μια διάκριση μετά την...


Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κάποιος τα φετινά επιτεύγματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο,ο οποίος γνωρίζει τη μια διάκριση μετά την άλλη.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής παίκτης ψηφίστηκε «Παίκτης του μήνα» στην Ανατολή, καθώς τον Μάρτιο, η παρουσία του στα παρκέ του NBA ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.
Η ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς ανήρτησε την διάκριση του ηγέτη τους, στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter, επευφημώντας την τεράστια επιτυχία του Αντετοκούνμπο.
Οι Μιλγουόκι  πέτυχαν 14 νίκες και εδραιώθηκαν στις θέσεις των playoffs με τον Αντετοκούνμπο να έχει 22.4 πόντους (54.4% στα σουτ), 8.4 ριμπάουντ, 4/9 ασίστ, 1.8 κοψίματα και 1.4 κλεψίματα!
Μάλιστα σε 13 από τα 18 ματς των Μπακς τον Μάρτιο είχε περισσότερους από 20 πόντους ενώ σε τρία εξ αυτών ξεπέρασε τους 30.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση