GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με Καρντάσιανς ξεκινά η νέα πρωινή εκπομπή της Μέγκιν Κέλι στο NBC

Η δημοσιογράφος, Μέγκιν Κέλι που έγινε γνωστή παγκοσμίως για τις «ενοχλητικές» ερωτήσεις που έχει υποβάλει στον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ Ν...


Η δημοσιογράφος, Μέγκιν Κέλι που έγινε γνωστή παγκοσμίως για τις «ενοχλητικές» ερωτήσεις που έχει υποβάλει στον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας εντάχθηκε στο δυναμικό του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού NBC και από τον Σεπτέμβριο θα παρουσιάζει πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Η Μέγκιν Κέλι είναι γνωστή από την εκπομπή «Kelly File» του Fox News, την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων με τις καλύτερες πωλήσεις το 2016 με τίτλο «Settle for More» και για τον διάσημο καυγά της με τον τότε υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την αμερικανική προεδρία και τώρα πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Διαδραμάτισε επίσης ρόλο στην απομάκρυνση του Ρότζερ Άιλς από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της, καθώς τάχθηκε στο πλευρό της πρώην συναδέλφου της, Γκρέτσεν Κάρλσον, που τον κατηγόρησε ότι την απέλυσε επειδή δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Η τελευταία εκπομπή της στο Fox News μεταδόθηκε τον Ιανουάριο.

Για το NBC η παρουσία της Μέγκιν Κέλι είναι ένα μεγάλο στοίχημα, καθώς επιδιώκει να «κονταροχτυπηθεί» σε νούμερα τηλεθέασης με την εκπομπή του CBS «60 Minutes» τις Κυριακές και την καθημερινή εκπομπή του ABC «Live With Kelly» με την Κέλι Ρίπα.

Δεν έχει αποφασιστεί αν η νέα εκπομπή της Μέγκιν Κέλι θα παρουσιάζεται στις 9 ή στις 10 το πρωί και έαν θα είναι μέρος του πρωινού ενημερωτικού Today ή ξεχωριστό σόου.

Επιπλέον η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει το μαγκαζίνο της Κυριακής που θα επιβλέπουν οι βετεράνοι παραγωγοί του «Dateline», Ντέιβιντ Κόρβο και Λιζ Κόουλ. Η δημοσιογράφος Κέιτ Σνόου θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά τον Ιούνιο.

Παρ΄ ότι η καθημερινή εκπομπή της θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο η Μέγκιν Κέλι άρχισε ήδη την προετοιμασία. Η δημοσιογράφος επισκέφθηκε αυτή την εβδομάδα το Λος Άντζελες και συνομίλησε με ολόκληρη την οικογένεια Καρντάσιαν. Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα «Καρντάσιανς» θα προβληθεί την πρώτη εβδομάδα της εκπομπής.

Οι θεατές που θυμούνται την ικανότητα της δημοσιογράφου να υποβάλλει σκληρές ερωτήσεις προς τους Ρεπουμπλικάνους, όταν εργαζόταν στο Fox News ίσως εκπλαγούν από τη συζήτησή της με την οικογένεια Καρντάσιαν, αλλά η Μέγκιν Κέλι επιχειρεί να ασχοληθεί και με θέματα λαϊκής κουλτούρας, αναφέρει το Variety.

Το 2015 στην εκπομπή «The Kelly File» πέτυχε αποκλειστική συνέντευξη με τους αμφιλεγόμενους Duggars, μια πολυμελή οικογένεια που απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα συμμετέχοντας για επτά χρόνια στο ριάλιτι σόου του καλωδιακού καναλιού TLC «19 Kids and Counting» έως ότου αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους γιους κακοποίησε δύο από τις κόρες της οικογένειας. Το τηλεοπτικό δίκτυο ακύρωσε τη σειρά «19 Kids and Counting».

Την αποκλειστική συνέντευξη της Μέγκιν Κέλι στο Fox News παρακολούθησαν τότε 3,1 εκατομμύρια τηλεθεατές. Μία έκτακτη εκπομπή της που μεταδόθηκε το 2016 στο Fox Broadcasting με καλεσμένους τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ηθοποιό Μάικλ Ντάγκλας παρακολούθησαν 4,8 εκατομμύρια τηλεθεατές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση