GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Αρνείται o παπάς ότι πυροβόλησε τα δύο σκυλιά

Στα δικαστήρια της Πάτρας οδηγήθηκε χθες ο ιερέας που κατηγορείται ότι την Κυριακή πυροβόλησε και σκότωσε δυο σκυλιά στην περιοχή της Ο...


Στα δικαστήρια της Πάτρας οδηγήθηκε χθες ο ιερέας που κατηγορείται ότι την Κυριακή πυροβόλησε και σκότωσε δυο σκυλιά στην περιοχή της Οβρυάς. Ο ιερέας οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία χθες στα δικαστήρια της Πάτρας και πήρε αναβολή προκειμένου η υπόθεση να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πάτρας την Πέμπτη, 6 Απριλίου.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των φιλόζωων στην αστυνομία, ο ιερέας μόλις αντελήφθη ότι έχουν ειδοποιηθεί οι αρχές έβαλε τα πτώματα των σκυλιών σε δυο λευκά τσουβάλια και τα πέταξε σε κάποια περιοχή. Μέχρι ώρας τα ζώα δεν έχουν εντοπιστεί.
Ο ιερέας πάντως έξω από τα δικαστήρια χθες δήλωσε πως όσα του καταλογίζονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα κάτι που –όπως επεσήμανε ο δικηγόρος του- θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία της Πέμπτης.
Για την Πέμπτη οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματίζεται και παράσταση διαμαρτυρίας από φιλόζωους της Πάτρας στα δικαστήρια.
Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση