GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αυγή Βουτσινά στo Μέτωπο Νίκης

“Ώς μονογονεϊκή οικογένεια και ως αδελφή ΑμεΑ, έχοντας ζήσει τον ρατσισμό, την εγκατάλειψη και την απαξίωση του κράτους εκ των έσω, πόσο...

“Ώς μονογονεϊκή οικογένεια και ως αδελφή ΑμεΑ, έχοντας ζήσει τον ρατσισμό, την εγκατάλειψη και την απαξίωση του κράτους εκ των έσω, πόσο μάλλον και ως άτομο με ακτιβιστική δράση, θα ήταν αντιφατικό και παράδοξο να επιλέξω να εμπλακώ με την κεντρική πολιτική σκηνή, συμμετέχοντας σε ένα από τα συστημικά κόμματα.
Έχοντας σταθεί απέναντι σε όλο το βρώμικο και στημένο σκηνικό που μόνο σκοπό έχει το ξεπούλημα της πατρίδας και την απαξίωση των αρχών μας, επέλεξα να συστρατευτώ με το ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ και να αγωνιστώ για να αποτρέψουμε όλα όσα γίνονται “για εμάς…χωρίς εμάς”.
Ήρθε η ώρα να πετάξουμε από επάνω μας τις κομματικές ταμπέλες και να προχωρήσουμε ενωμένοι στην διεκδίκηση όλως όσων μας έχουν στερήσει.
Καλή δύναμη και καλούς αγώνες…!!”

Αυγή Βουτσινά
Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση