GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεοπτική σειρά με θέμα τη ζωή του ιδρυτή του Penthouse

Η άνοδος του ιδρυτή του ανδρικού περιοδικού Penthouse, Μπομπ Γκουτσιόνε στην κορυφή του τοπίου των media και η πτώση του με την οικονομ...


Η άνοδος του ιδρυτή του ανδρικού περιοδικού Penthouse, Μπομπ Γκουτσιόνε στην κορυφή του τοπίου των media και η πτώση του με την οικονομική καταστροφή θα είναι το θέμα νέας τηλεοπτικής σειράς, σύμφωνα με το Variety.
Οι Jerrick Media και Maven Pictures ενώνουν τις δυνάμεις τους και προς το παρόν παίρνουν συνεντεύξεις από συγγραφείς. Οι δημιουργοί αναφέρουν ότι δεν θέλουν να παρουσιάσουν τον Γκουτσιόνε μόνον ως εκδότη πορνογραφικού περιοδικού, καθώς ήταν μία πολυδιάστατη προσωπικότητα, σύμφωνα με το Variety.
«Ο Μπομπ Γκουτσιόνε ήταν περισσότερο διανοούμενος» ανέφερε ο Ρικ Σβαρτζ, συνιδρυτής της Jerrick. «Ήταν ένας σύνθετος τύπος». Ο Σβαρτζ σημείωσε ότι η έπαυλη του Γκουτσιόνε στο Upper East Side, στη Νέα Υόρκη δεν ήταν αντίστοιχη εκείνης του ιδιοκτήτη του Playboy, Χιου Χέφνερ.
Αντί για ηδονιστικά πάρτι με εκκεντρικότητες, ο Γκουτσιόνε φιλοξενούσε βραδιές με τον αστρονόμο και συγγραφέα Καρλ Σαγκάν ή τον δικηγόρο Άλαν Ντέρσοβιτς. Εκτός από την έκδοση του περιοδικού Penthouse, ο Γκουτσιόνε επένδυσε στην πυρηνική ενέργεια και στήριξε το περιοδικό επιστήμης και επιστημονικής φαντασίας «Omni».
Ο Γκουτσιόνε δραστηριοποιήθηκε και στον κινηματογράφο ως παραγωγός. Ήταν παραγωγός του διαβόητου έπους «Καλιγούλας» (1979) συνδυασμού ιστορικής και ερωτικής ταινίας σε σκηνοθεσία Τίντο Μπρας, με τον Μάλκολμ ΜακΝτάουελ στον κεντρικό ρόλο και με τη συμμετοχή των Τζον Γκίλγκουντ, Έλεν Μίρεν, Πίτερ Ο' Τουλ. Ο εκδότης του Penthouse φωτογράφιζε ο ίδιος τα μοντέλα και ξεκίνησε την καριέρα του ως εικονογράφος.
Πώς οι άνθρωποι της Jerrick Media αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία τηλεοπτική σειρά για τη ζωή του Γκουτσιόνε;
Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Ο συνιδρυτής εταιρείας, Τζέρεμι Φρόμερ αγόρασε κάποια ερμάρια σε δημοπρασία στο Νιου Τζέρτσεϊ. «Υπήρχε αυτή η ιαπωνική version της ταινίας "Καλιγούλας" καθώς και όλα τα παλιά τεύχη του Penthouse» ανέφερε ο Σβαρτζ. «Αποδείχθηκε ότι τα ερμάρια ανήκαν στον Μπομπ Γκουτσιόνε». Οι συνέταιροι τα επόμενα τρία χρόνια αγόραζαν προσωπικά αντικείμενα του Γκουτσιόνε, όπως προσωπικά χειρόγραφα και διαφάνειες.
Ο Σβαρτζ ο οποίος ήταν συμπαραγωγός στην ταινία «Ο Πληροφοριοδότης» και εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία «Μαύρος Κύκνος» και ο Φρόμερ ο οποίος εργάστηκε στο «Κραυγές από το Παρελθόν» θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τις ιδρύτριες της Maven Pictures Τρούντι Στάιλρ και Σελίν Ρατρέι. Η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τα μάτια των γυναικών στη ζωή του Γκουτσιόνε, αποτυπώνει τα πρώτα χρόνια που αγωνίζεται ως καλλιτέχνης και καρτουνίστας στο Λονδίνο, τη δημιουργία του Penthouse και παρακολουθεί τα τελευταία του χρόνια, όταν η αυτοκρατορία του κατέρρευσε και αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση.
Η τηλεοπτική σειρά, όπως είναι φυσικό θα έχει γυμνές και ερωτικές σκηνές, οπότε είναι πολύ πιο πιθανό να προβληθεί σε καλωδιακό κανάλι.
«Το σχέδιο είναι να προβληθεί στο Amazon, στο Netflix ή σε κάποιο άλλο δίκτυο, όπου δεν θα υπάρξει λογοκρισία» είπε ο Σβαρτζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση