GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξιάδης: Δεν είναι επιλογή μας η πολιτική που ακολουθούμε

«Τις αναγκαιότητες που μας οδήγησαν από αυτά που λέγαμε το 2015 να κάνουμε κάτι διαφορετικό τις έχουμε εξηγήσει με πλήρη πολιτική επάρκ...


«Τις αναγκαιότητες που μας οδήγησαν από αυτά που λέγαμε το 2015 να κάνουμε κάτι διαφορετικό τις έχουμε εξηγήσει με πλήρη πολιτική επάρκεια», δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.
«Και ακριβώς επειδή δεν κρυβόμαστε ούτε στη Βουλή, ούτε στο Μαξίμου, τον Σεπτέμβριο του 2015 πήγαμε με τη συμφωνία συγκεκριμένη στον ελληνικό λαό και είπαμε «αυτό καταφέραμε να κάνουμε μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση και θέλουμε την έγκρισή σου. Άρα, να μην καταφεύγουμε σε μεταφυσικά διλήμματα. Ο ελληνικός λαός ψήφισε το 2015 ξέροντας τι είχαμε αποδεχθεί. Δεν ήταν πολιτική επιλογή μας εκείνο», προσέθεσε ο κύριος Αλεξιάδης και τόνισε: «Εμείς δεν κάνουμε όσα κάνουμε από πολιτική επιλογή, τα κάνουμε μέσα από μία πολιτική αναγκαιότητα».
Ερωτηθείς για τα προβλήματα που προκύπτουν με τον ΕΦΚΑ, ο κ. Αλεξιάδης σχολίασε: «Υπάρχουν προβλήματα γιατί έγινε μετάβαση από ένα σύστημα σε ένα άλλο. Αλλά να δούμε το δάσος. Το δάσος είναι ότι κάναμε μία μεγάλη αλλαγή στο ασφαλιστικό σύστημα» και συμπλήρωσε αναφερόμενος στο ζήτημα της υστέρησης εσόδων: «Δυστυχώς, η φορολογική μας πολιτική είναι ζήτημα πιέσεων που δεχόμαστε από τους Θεσμούς και δεν είναι αποτέλεσμα πολιτικής επιλογής . Δεν είναι πολιτική μας επιλογή να αυξάνουμε τους φόρους στα τσιγάρα, τους φόρους στο κρασί και σε μία σειρά από άλλα προϊόντα».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση