GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ "ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ!" Πώς το Survivor (με 70%) ...έφαγε και τον Μπογδάνο!

SURVIVOVERDOSE   Οταν ενα ριαλιτι γινεται πανελληνιο φαινομενο και φτανει μεχρι και 70% στη (μετρημενη) θεαματικοτητα -- αρα πολυ μεγα...

SURVIVOVERDOSE 
 Οταν ενα ριαλιτι γινεται πανελληνιο φαινομενο και φτανει μεχρι και 70% στη (μετρημενη) θεαματικοτητα -- αρα πολυ μεγαλυτερη πραγματικη -- δεν γινεται να μην ασχοληθει (η, αλλιως, assholηθει) μαζι του. Kαι το οχι πρωτογνωρο φαινομενο, ειναι "η αγαπη του να μισουμε" τους παικτες, που θερμομετρειται και απο τα αντι-κοινωνικα δικτυα, οπου οι παικτες καθυβριζονται, απειλουνται, δεχονται σεξιστικο bullying αλλα τους παρηγορει η εφημερη δημοσιοτητα (ερμηνευομενη απο το υπερεγω τους ως δημοτικοτητα.) Γενικως οι παικτες εχουν ενα συνδρομο Ραν Ταν Πλαν -- να τους βαρας και εκεινοι να λενε "με αγαπαει το αφεντικο μου."

Μεσα στη μπορα μετρησεων και διαφημισεων, ο Σκαϊ πλέει σε πελαγη ευτυχιας και ετοιμαζει ακομη μια εκπομπη ριαλιτι. Εχει στειλει ηδη επι (κρανιου) τοπου την μεγαλη φιλοσοφο/ψυχολογο Ελεονωρα Μελετη να μελετησει το backstage και να μας το φωτιζει με καθε λεπτομερεια, στις 3 το απογευμα, στη μιαμιση ωρα που καταλαμβανει τωρα ο Κ. Μπογδανος. Κατα καποιο τροπο, Κωνσταντινος φευγει, Κωνσταντινος (Μισθοφορος) ερχεται. Μαζι με τον Μπογδανο, του οποιου η τυχη αγνοειται για μετα το Πασχα, μετακινειται και η παλαια και ληγμενη ταυτοτητα του Σκαϊ ως ενημερωτικου καναλιου. Η παλαι ποτε "δυναμη" του πασχει απο οξεια φυματιωση, καθως το κοινο αλλαζει και στη θεση των "ενημερωμανών" ερχονται πιτσιρικαδες χαβαλεδες και βαρυεστημενες νοικοκυρες για τη σχεδον ημερησια δοση δανεικης αδρεναλινης. Ο κινδυνος απο την αλλαγη ταυτοτητος ειναι πως οταν το ριαλιτι τελειωσει, ο Σκάϊ θα ξεφουσκωσει, το νυν περαστικο πληθος θα εξαφανιστει και αντε μετα να μαζεψεις το παλιο σου κοινο. Reality Bites.

Μεχρι τοτε (και με βαση την καταμετρηση εκεινων που χθες εφτυναν τον Χανταμπακη) η Samsung ετοιμαζει ειδικο μοντελο flat panel TV με υαλοκαθαριστηρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση