GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόσθεσαν παίκτη του Survivor στο λήμμα "Φίδι" της Wikipedia - ΦΩΤΟ

Η κίνηση του Στέλιου Χανταμπάκη να κοροϊδέψει τη συμπαίκτρια του, Ειρήνη Παπαδόπουλου στο Survivor προβάροντας ένα ροζ μαγιό, προκάλεσε ...


Η κίνηση του Στέλιου Χανταμπάκη να κοροϊδέψει τη συμπαίκτρια του, Ειρήνη Παπαδόπουλου στο Survivor προβάροντας ένα ροζ μαγιό, προκάλεσε τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού που έφθασαν έως τη Wikipedia.

Συγκεκριμένα, χρήστης του Ίντερνετ και προφανώς τηλεθεατής του reality μπήκε στο λήμμα «φίδι» της ελληνικής έκδοσης της Wikipedia και πρόσθεσε τον Στέλιο Χανταμπάκη. Έγραψε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν πολλά είδη φιδιών και λίγα μόνο είναι δηλητηριώδη (ιοβόλα) και επικίνδυνα και για τον άνθρωπο όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης ή αλλιώς διπρόσωπο μουτσουνόφιδο».

«Το συγκεκριμένο φίδι τρέφεται με σουτιέν και επιτίθεται πάντα από πίσω», συμπληρώνει και καταλήγει: «Ζει στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και μετέχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor Greece 2017».

Δείτε το απόσπασμα του Wikipedia:

Μετά από λίγη ώρα, η συγκεκριμένη προσθήκη εξαφανίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση