GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αιχμές του Χανταμπάκη για το Survivor

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν από τους παίκτες που βρέθηκαν στο επίκεντρο του Survivor, με αφορμή τη στάση του και τη συμπεριφορά του στο π...


Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν από τους παίκτες που βρέθηκαν στο επίκεντρο του Survivor, με αφορμή τη στάση του και τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης των «διασήμων», έδωσε τις δικές του εξηγήσεις σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «People».

Έχεις δει τα αποσπάσματα από το παιχνίδι που προκάλεσαν σωρεία αρνητικών σχολίων για σένα; Από ότι κατάλαβα δεν περίμενες αυτές τις αντιδράσεις του κόσμου όταν βγήκες από το παιχνίδι.

Είδατε ένα σήριαλ όπου είχα το ρόλο του κακού. Στο παιχνίδι έκατσα κάτι λιγότερο από 2 ½ μήνες. Για παράδειγμα, δεν είδατε ποτέ κάποια αντιπαράθεση μου με την Ειρήνη -εκτός από την ατυχή στιγμή με το μαγιό- κι ας γιγαντώθηκε μια κατάσταση από την στιγμή που με ψήφισε. Οι 3-4 κακές στιγμές που βγήκαν ήταν κακές στιγμές, αληθινές και ανθρώπινες που συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Δεν πήγα ποτέ και σε κανέναν να επιβάλλω πως θα παίξει ή πως θα κινηθεί στο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Από την πλευρά μου προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δείχνοντας μπροστά στις κάμερες συμπάθειες και αντιπάθειες. Όπως στην πραγματική μου ζωή. Τακτική, θα ήταν να κρατήσω μια ουδέτερη στάση, να κινηθώ με σχέδιο και διπλωματία. Έκανα την επιλογή μου, έπαιξα και έχασα. Αυτό είναι όλο.

Θεωρείς πως φταίει το μοντάζ που σου έδωσε αυτόν το ρόλο του διπρόσωπου, του κακού;

Σίγουρα υπάρχουν πολλές στιγμές που δεν έχετε δει. Εκ των υστέρων κατάλαβα, ότι δεν προστάτευσα τον εαυτό μου όσο θα έπρεπε. Αυτός όμως είναι χαρακτήρας μου. Αυθόρμητος. Φυσικά και έχω κάνει λάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση