GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπρόσωπος Ιερώνυμου κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: Στο survivor του δήθεν προοδευτισμού χλευάζουν την πίστη των Ελλήνων

Την έντονη ενόχληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών για τις δηλώσεις του βουλευτή Χρήστου Καραγιαννίδη σχετικά με την υποδοχή του Αγίου Φωτός ...


Την έντονη ενόχληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών για τις δηλώσεις του βουλευτή Χρήστου Καραγιαννίδη σχετικά με την υποδοχή του Αγίου Φωτός εξέφρασε  ο εκπρόσωπος τύπου του Αρχιεπισκόπου κ. Χάρης Κονιδάρης.
«Είναι προφανές ότι εζήλωσε τη δόξα του κ. Μάκη Μπαλαούρα» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «στο survivor του αντικληρικαλιστικού δήθεν προοδευτισμού, κάποιοι, που επιμένουν να μην αντιλαμβάνονται τον πολιτισμό και την ταυτότητα της πατρίδας μας, χλευάζουν ακόμα και αυτές τις άγιες ημέρες την πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων».
Η έντονη αντίδραση της Αρχιεπισκοπής υπήρξε με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Καραγιαννίδη με τις οποίες υποστήριξε ότι το «Άγιο Φως δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του κράτους. Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος».
ΠΗΓΗ: vimaorthodoxias.gr

2 σχόλια

  1. Με έξοδα του κράτους κινείται το προεδρικό αεροσκάφος για να μεταφέρει, εκτός του Τσίπρα και τον συν"ΑΡΧΗΓΟ" του κράτους Παν. Καμμένο!!!
    Και δεν ντρέπονται οι άθλιοι υβριστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    (Ας ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ)

    Οι "Εταιρεία" Starbucks σε όλη την Ευρώπη κάνει Δισεκατομμύρια Τσίρο και έχει Δισεκατομμύρια Κέρδος!

    Μάλιστα στην Ο.Δ.Γερμανίας εδώ και σχεδόν Δέκα (10) Χρόνια δεν πλερώνει ούτε ... ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΚΑΡΑ ΦΟΡΟΥΣ!!! Και ΑΥΤΟ βάσει Φοροτεχνικών Νόμων!!!

    Οι Νόμοι Αυτοί ΙΣΧΥΟΥΝ και για άλλες "Εταιρείες"!

    Οι Νόμοι Αυτοί "Φτιάχτηκαν" επί Πρωθυπουργίας του ... Juncker στο Λουξεμβούργο!!! Γιαυτό τον κάναν ΥΣΤΕΡΑ τον Juncker και ... Αυτό που Είναι σήμερα στην Ε.Ε.!!!

    Και η ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:

    Εαν η "Εταιρεία" Starbucks ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ... Ο.Δ.Γερμανίας (Νόμιμα) πληρώνει στην ΕΛΛΑΔΑ;;;;;

    Και μιλάνε ΟΛΕΣ Αυτές οι Κοπριες για τον Ελληνικό Λαό;;;

    Και μιλά η Νεκροφιλία Juncker ο Μασάζ men του Alex για ... Χρέος Του Ελληνικού Λαού; Της Χώρας ΜΑΣ;;;

    Η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!


    Στο ΠΥΡ το Εξώτερων ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! Και οι Εντός και οι Εκτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση