GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρόβλεψη της Μενεγάκη για τον νικητή του Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελένη Μενεγάκη δηλώνει φανατική τηλεθεάτρια του Survivor και καθημερινά δεν χάνει ευκαιρία μέσα από την εκπομπή της να σχολιάζει τις ε...


Η Ελένη Μενεγάκη δηλώνει φανατική τηλεθεάτρια του Survivor και καθημερινά δεν χάνει ευκαιρία μέσα από την εκπομπή της να σχολιάζει τις εξελίξεις του δημοφιλούς ριάλιτι.

Σήμερα, η παρουσιάστρια εστίασε στην οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, ενώ δεν δίστασε να κάνει και την δική της πρόβλεψη για τον νικητή του παιχνιδιού.

«Παιδιά θα κερδίσει ο πιο ισχυρός χαρακτήρας, αυτός που κερδίζει και στην ζωή και ισχυρός χαρακτήρας είναι αυτός που δεν ξεφεύγει από τα όρια από τα όποια όρια, που μπορεί να κοντρολάρει τον εαυτό του... αυτή την στιγμή έναν έχω σίγουρα στο μυαλό μου έχει δείξει τρομερή αυτοσυγκράτηση και αν δεν την χάσει αυτός πιστεύω θα είναι ο νικητής...», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση