GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σάκης Τανιμανίδης;

Επέστρεψε χθες στην Αθήνα ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του Survivor έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος γύρω στις 5 το απ...


Επέστρεψε χθες στην Αθήνα ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του Survivor έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος γύρω στις 5 το απόγευμα και όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται για τον λόγο της επιστροφής του, καθώς η εκπομπή βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Τανιμανίδης θα μείνει στην Ελλάδα για 2-3 μέρες για να διευθετήσει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Λέγεται ότι θα γυρίσει κάποιο διαφημιστικό, για το οποίο δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Να σημειωθεί ότι το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για το Πάσχα θα μεταδοθεί τη Μεγάλη Τρίτη, ενώ οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία το αυριανό επεισόδιο για να δoυν ποια ομάδα θα χάσει την ασυλία και θα ψηφίσει τρεις παίκτες προς αποχώρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση