GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Γιατί αποχώρησε από το παιχνίδι η Ειρήνη Παπαδοπούλου

Την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού, όπως αναμενόταν, ο Σάκης Τανιμαν...


Την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού, όπως αναμενόταν, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής του ριάλιτι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο ίδιος τόνισε πως το Survivor είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του πλανήτη, καθώς “οι συνθήκες διαβίωσης, η ταλαιπωρία, η πείνα και η απόσταση από τους δικούς τους ανθρώπους είναι κάτι που δεν μπορούν να αντέξουν όλοι οι άνθρωποι”.

“Όπως σημείωσε, δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να φύγει κανείς από το παιχνίδι, μέσω της γνωστής ψηφοφορίας, αλλά “πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας τις προσωπικές μας αντοχές”, καθώς το Survivor “είναι πάνω απ' όλα ένας αγώνας με τον ίδιο μας τον εαυτό”.

“Η Ειρήνη αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στο παιχνίδι και θέλει να επιστρέψει πίσω στους δικούς της ανθρώπους”, κατέληξε ο Σάκης Τανιμανίδης.
Το λόγο πήραν στη συνέχεια οι μέχρι πρότινος συμπαίκτες της στην ομάδα των Διασήμων, που κλήθηκαν να σχολιάσουν την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

“Πραγματικά δεν είχα καταλάβει ότι είχε πάρει τέτοια απόφαση”, είπε ο Γιώργος Χρανιώτης, που παρατήρησε πως η Ειρήνη είχε επιλέξει να απομονώνεται και είχε μία “πολύ δύσκολη, πολύ ιδιαίτερη συμπεριφορά”.

“Κατανοώ την απόφασή της”, σχολίασε ο Λάμπρος Χούτος, επισημαίνοντας πως η Ειρήνη “δυσκολεύτηκε” και είχε εκφράσει την επιλογή της να φύγει από το παιχνίδι με λόγια και με πράξεις. “Καλύτερα γι' αυτήν”, απεφάνθη.

“Δε με ξαφνιάζει η απόφασή της”, είπε ο Κώστας Αγγελόπουλος, που είχε μία πιο κοντινή σχέση μαζί της, εκφράζοντας τη λύπη του για την αποχώρησή της και τονίζοντας το πόσο δυνατή ήταν αγωνιστικά.
Αργότερα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου πήγε στην καλύβα των Διασήμων για να τους αποχαιρετίσει από κοντά.
"Είναι τα τελευταία μου λεπτά στην παραλία. Θα ήθελα να σας αποχαιρετίσω, λέγοντάς σας ότι εγώ αυτό που ήταν να πάρω από το παιχνίδι το πήρα, γι’ αυτό και φεύγω. Συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον, αν κακοχαρακτήρισα κάποιον, ξανά χίλια συγγνώμη. Είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να μην το ξεχνάμε αυτό. Είστε όλοι εξαιρετικά παιδιά", ανέφερε, με δάκρυα στα μάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση