GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Τέσσερις Διάσημοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μαχητές παραλίγο να... αυτοκτονήσουν, όμως τελικά ήταν αυτοί που κέρδισαν το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, εξασφαλίζοντας πως όλο...


Οι Μαχητές παραλίγο να... αυτοκτονήσουν, όμως τελικά ήταν αυτοί που κέρδισαν το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, εξασφαλίζοντας πως όλοι τους θα είναι παρόντες στην επικείμενη ένωση με τους Διάσημους, από τους οποίους αντίθετα κάποιος θα πρέπει να αποχωρήσει, με τους υποψηφίους να είναι τέσσερις.

Οι Μαχητές προηγήθηκαν με 5-2, πριν οι Διάσημοι μειώσουν σε 5-4, όμως με ένα σερί τεσσάρων νικών έκαναν το σκορ 9-4 και όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει. Ωστόσο, οι Διάσημοι “απάντησαν” με τρεις διαδοχικές νίκες, μειώνοντας σε 9-7. Τη νίκη στους Μαχητές χάρισε τελικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, διαμορφώνοντας το τελικό 10-7.

Ακολούθησε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για τους παίκτες των Μαχητών, με τους Μπο και Γιώργο Χρανιώτη να παίρνουν το πολυπόθητο κολιέ και να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στο συμβούλιο του νησιού, είχαμε ευχάριστα νέα για τους Μαχητές: ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που είχε τραυματιστεί στο τροχαίο που είχαν οι Μαχητές πριν από λίγες εβδομάδες, ξεπέρασε τις προσδοκίες των γιατρών και επανήλθε νωρίτερα, επιστρέφοντας στις τάξεις της ομάδας.

Από την άλλη, οι παίκτες των Διασήμων κλήθηκαν να ψηφίσουν τους υποψηφίους προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Λάουρα Νάργες να συγκεντρώνουν στην ψηφοφορία από 3 ψήφους (μία πήρε ο Κώστας Κοκκινάκης) και να είναι υποψήφιοι, μαζί με τον Κώστα Κοκκινάκη, τον οποίο επέλεξε ο Γιώργος Χρανιώτης για αγωνιστικούς λόγους, όπως είπε, και τον Λάμπρο Χούτο, που επέλεξε “τυχαία” ο Μπο, καθώς δεν μπορούσε να αποφασίσει.

Πλέον, το κοινό καλείται να ψηφίσει ποιους από τους τέσσερις υποψηφίους θα “σώσει” με τη θετική του ψήφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση