GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλη η Μενεγάκη με τον Πάνο του Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελένη Μενεγάκη, δηλώνει φανατική τηλεθεάτρια του Survivor, και μάλιστα δεν χάνει ευκαιρία να σχολιάζει τις εξελίξεις μέσα από τον αέρ...


Η Ελένη Μενεγάκη, δηλώνει φανατική τηλεθεάτρια του Survivor, και μάλιστα δεν χάνει ευκαιρία να σχολιάζει τις εξελίξεις μέσα από τον αέρα της εκπομπής της.
Χθες επικεντρώθηκε στον μάνατζερ ράγκμπι, Πάνο, ο οποίος αποχώρησε στο επεισόδιο της Πέμπτης, και η παρουσιάστρια σχολίασε την συμπεριφορά του απέναντι στον Γιάννη Σπαλιάρα, η οποία την έκανε έξαλλη.
«Θα μας τρελάνει… λίγα λεπτά πριν έλεγε “μας έχει ζαλίσει, μας έχει κουράσει, μας έχει ράνει ο Σπαλιάρας” και αμέσως μετά έδωσε την μπλούζα του, και είπε μακάρι να μείνει… καλά ρε παιδιά μόνο εμείς τα βλέπουμε; Καλά δεν ήξερε ότι υπήρχε κάμερα και τα βλέπουμε και σχηματίζουμε γνώμη; Ακόμα χειρότερο εάν νόμιζε ότι εκεί που ήταν ο Πάνος με τον Μπο, να νόμιζαν ότι δεν τους πιάνουν τα μικρόφωνα…», ανέφερε έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση