GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Μυστήριο με τη χαμένη χατζάρα και τη ματσέτα

Τα πρώτα προβλήματα στη συγκατοίκηση των Διάσημων και των Μαχητών στο Survivor στην ίδια παραλία και σε χωριστές καλύβες άρχισαν να γ...


Τα πρώτα προβλήματα στη συγκατοίκηση των Διάσημων και των Μαχητών στο Survivor στην ίδια παραλία και σε χωριστές καλύβες άρχισαν να γίνονται ορατά. Η ίντριγκα ανεβαίνει και μία εξαφανισμένη ματσέτα αλλά και μία χατζάρα φαίνεται να προκαλεί πολλές υποψίες ανάμεσα στους παίκτες, αλλά και στους φανατικούς τηλεθεατές.

Το μυστήριο εξελίσσεται στο σημερινό επεισόδιο όπου τους παίκτες απασχολεί η εξαφάνιση - μυστήριο του εργαλείου.

Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι οι υποψίες πέφτουν σε πολλούς παίκτες και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι κάποιος την πήρε και την αντάλλαξε με τους ντόπιους για φαγητό. Βέβαια μετά το πάρτι οι παίκτες είναι χορτάτοι, ωστόσο οι αποκαλύψεις για το ιδιότυπο αλισβερίσι με τους ντόπιους αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Η χατζάρα ή αλλιώς ματσέτα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς» ακούγεται να λέει ο Χρανιώτης.

Ο Ντάνος φαίνεται να ρίχνει την ευθύνη στους Μαχητές, ενώ ο Σπαλιάρας λέει ότι λογικά την πήρε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση