GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Μεγάλη νίκη και συγκίνηση για τους Μαχητές

Πήραν το αίμα τους πίσω οι Μαχητές! Στο σημερινό αγώνισμα, με έπαθλο την επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους, οι Μαχητές επικρά...


Πήραν το αίμα τους πίσω οι Μαχητές! Στο σημερινό αγώνισμα, με έπαθλο την επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους, οι Μαχητές επικράτησαν με το εμφατικό 10-4 των Διασήμων, παίρνοντας την πρώτη τους νίκη μετά το τροχαίο που άφησε εκτός παιχνιδιού την Ειρήνη Κολιδά και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Μάλιστα, μετά τη νίκη τους οι Μαχητές αφιέρωσαν την επιτυχία τους αυτή στους δύο συμπαίκτες τους.

Όλοι οι παίκτες των Μαχητών ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι, αλλά και χαρούμενοι για τα μηνύματα των συγγενών και των φίλων τους. Άλλωστε, ήταν για όλους η πρώτη φορά που κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας, με εξαίρεση τον Γιάννη Σπαλιάρα, που το είχε κερδίσει και με την ομάδα των Διασήμων πριν πάρει... μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους, οι παίκτες των Μαχητών κέρδισαν επίσης και ένα κιλό ρύζι και δύο πατάτες ο καθένας.

Ακολούθησε η διαδικασία του κουίζ, με την Ευριδίκη Βαλαβάνη να κερδίζει στον τελικό τον Γιώργο Χρανιώτη και να κερδίζει το έπαθλο, που είναι διπλή μερίδα φαγητού την επόμενη φορά που οι Διάσημοι θα κερδίσουν αγώνα φαγητού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση