GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σχόλιο του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ για την τυρόπιτα και το Suvivor - ΒΙΝΤΕΟ

Την πικρία του για την υψηλή τηλεθέαση του Survivor έναντι των εκπομπών της κρατικής τηλεόρασης, όπως αυτή που προβλήθηκε πριν από δύο ε...


Την πικρία του για την υψηλή τηλεθέαση του Survivor έναντι των εκπομπών της κρατικής τηλεόρασης, όπως αυτή που προβλήθηκε πριν από δύο εβδομάδες για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, εξέφρασε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης.

Ο κ. Ταγματάρχης υποστήριξε ότι δεν παρακολουθεί το συγκεκριμένο reality, αλλά παραδέχτηκε ότι τόσο ο γιος του όσο και η κόρη του το παρακολουθούν.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως το 75% των Ελλήνων παρακολουθεί δύο κυρίες που τρέχουν με μια πέτρα στο λαιμό 100 μέτρα και η νικήτρια θα κερδίσει μια τυρόπιτα» τόνισε αναφερόμενος στο Survivor, στο πλαίσιο συζήτησης στη Βουλή για την πορεία της ΕΡΤ.

Ο κ. Ταγματάρχης δεν έκρυψε όμως και το παράπονό του γιατί την ώρα που μεταδιδόταν στην ιδιωτική τηλεόραση το δημοφιλέστατο reality show η Δημόσια Τηλεόραση προέβαλε εκπομπή που συγκέντρωνε χαμηλή τηλεθέαση.

«Εμείς προβάλαμε ειδική εκπομπή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση με πολύ σοβαρούς επιστήμονες και πιάσαμε μόνο 1,5%» είπε και πρόσθεσε απογοητευμένος: «Ό,τι και αν βάζαμε τα ίδια ποσοστά θα είχαμε».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση